MULTIKONGRES SERBIAN VISIONS 2019

  • Post category:ARHIVA

 

 

 

 

Udruženje turističkih vodiča Srbije nastavlja aktivnosti jačanja kvaliteta vodičke službe u Srbiji kroz javne nastupe, edukativne seminare i debate. Tokom Seminara edukacije i inovacije znanja licenciranih turističkih vodiča održaćemo debatu, u okviru multikongresa Serbian Visions koji se održava u Beogradu 22. i 23.11.2019.godine – Hotel Radisson Collection old Mill.

TEMATSKA DEBATA – KAKO DO KVALITETNE USLUGE U TURIZMU koja će okupiti različite aktere turističke privrede Srbije biće održana u subotu 23.11.2019.g. od 12,00 do 14,00 sati u sali M2 (prizemlje), u hotelu Radisson Collection Old Mill, Bulevar vojvode Mišića br. 15. Razgovaraćemo, diskutovati, razmenjivati mišljenja o novim mogućnostima turističkog vodjenja, rešavanju nastalih problema i i stvaranju kvalitetne usluge turističkih destinacija u Srbiji.

Pridružite nam se da budemo jači, sagledamo naše vrednosti i nedostatke, zaobiđemo pretnje i iskoristimo šanse za stvaranje kvalitetnog turističkog vođenja i kvalitetnih turističkih proizvoda Srbije. Zaključke ćemo dostaviti svima koji mogu da pomognu kako bi turistički proizvodi Srbije bili još kvalitetniji.

Srdačno Vas pozivamo i pozdravljamo