MULTIKONGRES SERBIAN VISION

  • Post category:ARHIVA

 

 

 

 

Udruženje turističkih vodiča Srbije nastavlja aktivnosti jačanja kvaliteta vodičke službe u Srbiji kroz javne nastupe, edukativne seminare i stručno edukativna putovanja po našoj zemlji. Pola veka našeg postojanja i organizovanog delovanja turističkih vodiča je prošlo i već smo zagazili u šestu deceniju što predstavlja značajan izazov za naša dalja delovanja. Zato drugi deo našeg stručno edukativnog Seminara započinjemo drugačije, u okviru multikongresa Serbian vision koji se održava u Beogradu 24. i 25.11.2018.godine – Hotel Radisson Collection old Mill.

Panel diskusija “Turistički vodič – Skrivena blaga Srbije“ koji će okupiti različite aktere turističke privrede Srbije biće održan u nedelju 25.11.2018.g. od 18,00 do 20,00 sati u sali M2 (prizemlje), u hotelu Radisson Collection Old Mill, Bulevar vojvode Mišića br. 15. Razgovaraćemo, diskutovati, razmenjivati mišljenja o novim mogućnostima turističkog vodjenja i prezentaciji raznovrsnih turističkih destinacija u Srbiji.

Pridružite nam se da budemo jači, sagledamo naše vrednosti i nedostatke, zaobiđemo pretnje i iskoristimo šanse za stvaranje kvalitetnog turističkog vođenja i kvalitetnih turističkih proizvoda Srbije-

Srdačno Vas pozivamo i pozdravljamo

Udruženje turističkih vodiča Srbije

Pogledajte kompletna dešavanja u okviru multikongresa Serbian Visions (ovde):

http://www.serbian-visions.rs/

Pozivnica:

Poštovani,

U želji da zajedno pronađemo najbolji put za stvaranje kvalitetnih usluga i turističkih proizvoda Srbije, pozivamo Vas da prisustvujete panel diskusiji “Turistički vodič – Skrivena blaga Srbije“ u organizaciji Udruženja turističkih vodiča Srbije u okviru Multikongresa Serbian Visions.
Događaj koji će okupiti različite aktere turističke privrede Srbije biće održan u nedelju 25.11.2018.g. od 18,00 do 20,00 sati u sali M2 (prizemlje), u hotelu Radisson Collection Old Mill, Bulevar vojvode Mišića br. 15.

DOBRODOŠLI

Upravni odbor
Udruženja turističkih vodiča Srbije