You are currently viewing UTVS NA SAJMU TURIZMA 2018

UTVS NA SAJMU TURIZMA 2018

  • Post category:ARHIVA

Sajam turizma u Beogradu, 40-ti po redu, održao se od 22.02. do 25.02 u svom sjaju koji ga prati. Najveći deo izložbenog prostora po običaju su zauzele agencije i tour-operatori sa aranžmanima koji nas vode na letovanja i razna turistička putovanja u inostranstvo. Hala 4 je kao uvek bila je rezervisana za izlagače iz Srbije.

Udruženje turističkih vodiča Srbije u saradnji sa Sekretarijatom za privredu Gradske uprave grada Beograda,
je i ove godine na Sajmu turizma uzelo aktivno učešće i promovisalo svoj rad i aktivnosti u toku protekle godine. Vodiči kroz prezentaciju: članovi UTVS i gosti uz nastup Folklornog ansambla „Novi Beograd“- Visoka turistička škola, Beograd. Posebnu podršku smo imali od sekretara za privredu i koleginice Nade Zec, načelnice u Sektoru za turizam i ugostiteljstvo.

 

U subotu 24. februara na bini hale 4, Udruženje turističkih vodiča Srbije se već tradicionalno predstavilo u jednočasovnom terminu.

„TURISTIČKI VODIČI I NJIHOVI GOSTI PRIČAJU ZABORAVLJENE PRIČE O MESTIMA, LIČNOSTIMA I DOGAĐAJIMA“

U realizaciji ovog programa su učestvovali naši članovi: Dr Snežana Štetić je vodila ceo program, Aleksandra Marković, Gordan Mijajlović i gosti iz opština Grocka, Mladenovac, Lazarevac, restorana “ Šešir moj“, Muzeji Topčidera, Tropikarijum i akvarijum, Etno selo „Babina reka“.