VAŽNO SAOPŠTENJE

  • Post category:ARHIVA

SASTANAK U SKUPŠTINI GRADA POVODOM REŠAVANJA PROBLEMA ZAUSTAVLJANJA I PARKIRANJA TURISTIČKIH AUTOBUSA TOKOM RAZGLEDANJA GRADA

 

Poštovani članovi Udruženja turističkih vodiča i ostali licencirani turistički vodiči. Želimo da vas obavestimo da je dana 29. maja 2019 godine održan sastanak u Skupštini grada Beograda sa Gradskim urbanistom i pomoćnikom gradonačelnika, Gradskim sekretarijatom za saobraćaj, Gradskim sekretarijatom za privredu, Privrednom komorom Srbije- Udruženje za turizam, Turističkom organizacijom Beograda, predstavnicima Udruženja turističkih agencija i Udruženja turističkih vodiča Srbije na temu lokacija za stajališta i parkirališta turističkih autobusa. U ime UTVS u razgovoru je učestvovala predsednik UO prof. dr Snežana Štetić.

Na sastanku su razmatrani i sagledani svi problemi koji nam onemogućavaju normalno razgledanje grada, zaustavljanje i parkiranje autobusa u centralnoj zoni, na pristaništu i aerodromu Nikola Tesla. Ovim sastankom počinje aktivan rad na pronalaženju najboljih rešenja da se ovi problemi prevaziđu.

O svim daljim akcijama ćemo vas blagovremeno obaveštavati.

Upravni odbor Udruženja turističkih vodiča Srbije